Αναλώσιμα

Εμφάνιση 1–16 από 19 αποτελεσμάτων

Ενδοφλέβιας έγχυσης συσκευή με ακίδα

Αποστειρωμένες, μιας χρήσης, μη τοξικές. Η υψηλή διαφάνεια της σύριγγας επιτρέπει στο χρήστη να έχει καλύτερο έλεγχο της ανάμειξης και της ροής του υγρού. Η μαύρη ανεξίτηλη βαθμονόμηση επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση. Η ειδική, ιατρική σιλικόνη διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή κίνηση του εμβόλου.

Αποστειρωμένες, μιας χρήσης, μη τοξικές. Με τριπλή όξυνση ώστε να διαπερνούν το δέρμα εύκολα χωρίς να προκαλούν πόνο. Με έγχρωμο κορμό ώστε να προσδιορίζεται εύκολα το μέγεθος της βελόνας

Συσκευή ενδοφλέβιας έγχυσης (ορού), αποστειρωμένη, με αεραγωγό, χωρίς διακλάδωση και με άκρη luer lock.

Συσκευή ενδοφλέβιας έγχυσης (ορού), αποστειρωμένη, με αεραγωγό, με διακλάδωση και με άκρη luer lock. Οι συσκευές ενδοφλέβιας έγχυσης (ορού), αποστειρωμένες μη τοξικές και ελεύθερες πυρετογόνων. Έχουν τέλειο φινίρισμα, είναι λείες και απαλλαγμένες από οποιοδήποτε ξένο σώμα.

Αποστειρωμένες, μιας χρήσης, μη τοξικές, Με τριπλή όξυνση ώστε να διαπερνούν το δέρμα εύκολα χωρίς να προκαλούν πόνο. Τα μαλακά πτερύγια επιτρέπουν την ασφαλή συγκράτηση, διευκολύνοντας τη στερέωση τους. Με έγχρωμα πτερύγια ώστε να προσδιορίζεται εύκολα το μέγεθος της βελόνας.

Ο φλεβοκαθετήρας Introcan της B.Braun έχει σχεδιαστεί για χρήση με το ένα χέρι για αυτό τον λόγο δεν έχει και φτερά. Οι φλεβοκαθετήρες Introcan φέρουν αδιάβροχο αεραγωγό φίλτρο για διαφυγή του αέρα, διαυγή θάλαμο για άμεση παρατήρηση της επιστροφής του αίματος και διπλοκωνικό άκρο για ανώδυνη και χωρίς παραμορφώσεις εισαγωγή.

Φλεβοκαθετήρας Braun Vasofix κορυφαίας ποιότητας κατασκευασμένος από teflon FEP.

Αποστειρωμένα πώματα φλεβοκαθετήρων για αποστειρωμένο κλείσιμο των θηλυκών προσβάσεων των φλεβοκαθετήρων μετά τη χρήση.

Οι βελόνες, οι σύριγγες και κάθε είδους αιχμηρά ιατρικά είδη, σύριγγες ακόμη και αν έχει αφαιρεθεί η βελόνα κλπ) ΔΕΝ πρέπει να τοποθετούνται σε απλό κάδο ανακύκλωσης, κάδο σκουπιδιών ή δημόσιο κάδο απορριμμάτων.

Ασκός CPDA για συλλογή αίματος, 500 ml, αποστειρωμένη. Η σακούλα περιέχει 70 ml αντιπηκτικού με τη μορφή διαλύματος κιτρικού, φωσφορικού, δεξτρόζης και αδενίνης.

Σωλήνας παροχέτευσης Pen Rose αποστειρωμένος μίας χρήσης κατασκευασμένος από λάτεξ.

Καθετήρας με στρογγυλεμένο κλειστό άκρο και δύο ατραυματικές πλευρικές τρύπες.
Κορυφαία ποιότητα από διαφανές πολυπροπυλένιο (PP), μη ερεθιστικό.
Αποστειρωμένος, Luer lock.

Κορυφαία ποιότητα από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE), χωρίς οδηγό. Κατασκευασμένο με σφαιροειδές κλειστό άκρο και 2 ατραυματικές πλευρικές οπές.
Σύνδεσμος Luer Lock για ασφαλή τοποθέτηση.

Κορυφαία ποιότητα από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE), με οδηγό. Κατασκευασμένο με σφαιροειδές κλειστό άκρο και 2 ατραυματικές πλευρικές οπές.
Σύνδεσμος Luer Lock για ασφαλή τοποθέτηση.

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της νόσου του ουροποιητικού. Στείρα συσκευασμένα, Luer Lock. Μήκος 13,75 εκ. 50 τεμάχια ανά πακέτο.