Αναλώσιμα

Εμφάνιση 1–16 από 29 αποτελεσμάτων

Από γάζα κατά το πρότυπο ΕΝ 14079, 17 κλωστών, με διπλωμένες παρυφές (ES). Τα μεγαλύτερα μεγέθη μπορούν να διπλωθούν πολλές φορές χωρίς να ξεφτίζουν τα νήματα. Ιδιαίτερα απορροφητικά, αεροδιαπερατά, απαλά και εύκαμπτα.
Συσκευασία 25×2 τεμάχια

Γάζες υφασμένες, αποστειρωμένες 17 κλωστών.
Συσκευασία 50×2 τεμάχια.

Επιθέματα από μη υφασμένο υλικό με δομή γάζας από 70% κυτταρίνη και 30% ίνες πολυεστέρα. Χωρίς συγκολλητικά υλικά και φθορίζοντα λευκαντικά μέσα. Εξαιρετικά απορροφητικά, απαλά και αεροδιαπερατά. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και ως επιθέματα με τομή.
Συσκευασία 25×2 τεμάχια

Γάζες μη υφασμένες, αποστειρωμένες.
Συσκευασία 50×2 τεμάχια.

Από γάζα κατά το πρότυπο ΕΝ 14079, 17 κλωστών, με διπλωμένες παρυφές (ES). Τα μεγαλύτερα μεγέθη μπορούν να διπλωθούν πολλές φορές χωρίς να ξεφτίζουν τα νήματα. Ιδιαίτερα απορροφητικά, αεροδιαπερατά, απαλά και εύκαμπτα.
Συσκευασία με 100 γάζες

Γάζες υφασμένες μη αποστειρωμένες 17 κλωστών.
Συσκευασία με 100 γάζες.

Επιθέματα από μη υφασμένο υλικό με δομή γάζας από 70% κυτταρίνη και 30% ίνες πολυεστέρα. Χωρίς συγκολλητικά υλικά και φθορίζοντα λευκαντικά μέσα. Εξαιρετικά απορροφητικά, απαλά και αεροδιαπερατά.
Συσκευασία 100 γαζών

Γάζες μη αποστειρωμένες, μη υφασμένες.
Συσκευασία με 100 γάζες.

Γάζα μέτρου κατά το πρότυπο ΕΝ 14079, 20 κλωστών, σε ρολό, με πλάτος 80 cm, διπλωμένη 8 φορές με τελικό πλάτος 10 cm.

Τολύπια λαπαροτομίας μιας χρήσης που έχουν υποστεί πρόπλυση, 20 κλωστών, με υφασμένα ακτινοσκιερά πλινθία Telatrast και βρόχους.
Μη αποστειρωμένα, σε δέσμες των 5 τεμαχίων.

Εξαιρετικά απαλό για μεγαλύτερη άνεση. Εξαιρετικά ισχυρό για επιπλέον στήριξη – υφασμένο ύφασμα. Αυτοκόλλητο – δεν χρειάζονται κλιπ. Δεν θα κολλήσει στη γούνα, το δέρμα ή τις τρίχες.

Υψηλής ποιότητας, αυτοκόλλητος ελαστικός επίδεσμος.

Ελαστικός αυτοκόλλητος επίδεσμος. Ένας αποτελεσματικός αυτοκόλλητος επίδεσμος συνεκτικού ελαστικού βαμβακιού με κίτρινη κατευθυντήρια γραμμή κατά μήκος του κέντρου του πλάτους. Πλήρως αυτοκόλλητος με εξαιρετική ελαστικότητα. Το πορώδες ύφασμα παρέχει εξαιρετικό εξαερισμό.

Ελαστικοί επίδεσμοι γενικής χρήσης. Ελαστικότητα περ. 90%. Δεν ξεχειλώνουν κατά τη χρήση και είναι ανθεκτικοί. Πλένονται μέχρι και στους 60 °C. Αποστειρώνονται σε ατμό Α 134 °C.
45% πολυεστέρας, 42% βαμβάκι, 13% βισκόζη. Συσκευασία 10 τεμαχίων

Επίδεσμοι ελαστικοί υφασμένοι από εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερά και ελαστικά νήματα χωρίς ενώσεις. Η ελαστικότητά τους ανέρχεται σε 80 %. Η σύνθεσή των επιδέσμων είναι: 65% Βαμβάκι, 35% Πολυαμίδιο.
Επιμηκύνονται χωρίς να ελαττώνεται το πλάτος τους και επανέρχονται μετά τον τονισμό στο αρχικό μήκος. Συσκευασμένοι σε ατομική συσκευασία με συνδετήρες.

Συνεκτικοί, ελαστικοί επίδεσμοι στερέωσης με διπλή δράση συγκράτησης χάρη στη δομή κρεπ και στον εμποτισμό μικροοπών του υλικού με συνθετικό πολυμερές χωρίς λάτεξ. Ελαστικότητα περ. 85%. Δεν προσφύονται στο δέρμα, στις τρίχες ή στα ρούχα. Αεροδιαπερατοί, φιλικοί προς το δέρμα και άοσμοι, διότι δεν περιέχουν λάτεξ, ακρυλικά και χλώριο.