Γαστρεντερολογικό Σύστημα

Εμφάνιση 1–16 από 34 αποτελεσμάτων

Το Amylative Digest είναι ένα παρασκεύασμα που περιέχει το βέλτιστο συνδυασμότων ενζύμων που συμμετέχουν στην πέψη των θρεπτικών συστατικών: λιπάση – λίπη, αμυλάση – υδατάνθρακες, πρωτεάσες – πρωτεΐνες. Η ταχεία απελευθέρωση των ενζύμων στο δωδεκαδάκτυλο υποστηρίζει την πέψη των τροφίμων σε απλές ενώσεις (λιπαρά οξέα, αμινοξέα, μονοσακχαρίτες) και ενισχύει τις διεργασίες απορρόφησης, συμβάλλοντας ενεργά στη διατροφή των κυττάρων και την αναγέννηση του εντερικού νυχλίου. Το προϊόν περιέχει επίσης πρεβιοτικό – ινουλίνη, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της υγιούς εντερικής μικροχλωρίδας και εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα της γάτας και αποτρέπει την εκδήλωση συμπτωμάτων της λοίμωξης από ερπητοϊό.

Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα της γάτας και αποτρέπει την εκδήλωση συμπτωμάτων της λοίμωξης από ερπητοϊό.

Φτιάχνεται από μαγιά μπύρας εμπλουτισμένη με τις σημαντικότερες βιταμίνες Β και διοξείδιο του πυριτίου από εκχύλισμα αλογοουράς. Ημερήσια πρόσληψη βιταμινών Β για να αποφύγετε την τριχόπτωση και να προωθήσετε ένα υγιές, γυαλιστερό τρίχωμα.

Τα ενεργά συστατικά του Brainactiv Balance αποτρέπουν τον εκφυλισμό του νευρικού συστήματος και τις αλλαγές που σχετίζονται με τη γήρανση. Η τακτική χρήση του προϊόντος αυξάνει το επίπεδο ενέργειας, βοηθά στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, διεγείρει την ανοσολογία και συμβάλλει στην παράταση της ζωής των ζώων.

Το Cardio Force είναι ένα προϊόν που περιέχει δραστικά συστατικά που υποστηρίζουν τον καρδιακό μυ και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα από ασθένειες.

Η Cat Malt είναι πάστα για γάτες και γατάκια. O σχηματισμός τριχόμπαλλας μπορεί να προληφθεί με συχνή περιποίηση του τριχώματος και την λήψη Cat Malt, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Όταν οι γάτες και τα γατάκια γλείφουν το τρίχωμά τους, μπορεί να καταπιούν τρίχες, οι οποίες στη συνέχεια συσσωρεύονται στο στομάχι τους και δημιουργείται αυτό που είναι γνωστό ως τριχοβεζωάριο (τριχόμπαλλα). Η πάστα Cat Malt διεγείρει την όρεξη και επομένως είναι κατάλληλη για γάτες που έχουν αρρωστήσει ή για κάποιο άλλο λόγο έχουν μειωμένη όρεξη.

Συμπληρωματική τροφή για σκύλους με προβλήματα όπως, ξηρό τρίχωμα, κακή ανάπτυξη τριχώματος, ερεθισμούς του δέρματος, πιτυρίδα, φαγούρα κλπ. Το μείγμα ελαίων Evening Primrose, Borago και Omega 3 περιέχει σημαντικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα όπως ΕΡΑ, DHA, GLA και λινολενικό οξύ. Επιπλέον περιέχει σύμπλεγματα βιταμινών και ψευδάργυρο που ενισχύουν τη δράση του.

Το DERMActiv είναι ένα καινοτόμο προϊόν στην κτηνιατρική αγορά. Τα δραστικά συστατικά του υποστηρίζουν την σωστή λειτουργία του δέρματος και του τριχώματος καθώς και την υγιή εμφάνιση.

Φυσικό και γνωστό φυτικό διατροφικό συμπλήρωμα που βοηθά το κατοικίδιο να χαλαρώνει και να ανακουφίζεται σε καταστάσεις στρες όπως, τα ταξίδια, το νέο περιβάλλον, τα πυροτεχνήματα, καταιγίδες κλπ.

Διατροφικό συμπλήρωμα για όλες τις γάτες. Ιδανικό για την προώθηση υγιούς και λαμπερού τριχώματος. Ενέργεια για μικρά γατάκια και έγκυες ή θηλάζουσες γάτες. Διεγείρει την όρεξη και ως εκ τούτου είναι κατάλληλη για γάτες που έχουν αρρωστήσει ή για κάποιους άλλους λόγους έχουν μειωμένη όρεξη.

Ενεργειακή πάστα για σκύλους

Διατροφικό συμπλήρωμα για όλα τα σκυλιά. Ιδανικό για την προώθηση ενός υγιούς και λαμπερού τριχώματος. Ενέργεια για μικρά κουτάβια και εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μητέρες. Διεγείρει την όρεξη και επομένως είναι κατάλληλη για σκύλους που έχουν αρρωστήσει ή για κάποιους άλλους λόγους έχουν μειωμένη όρεξη.

Το Flexon περιέχει θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της ικανότητας, μετακίνησης και ευελιξίας. Χρησιμοποιήστε το Flexon για να αντιμετωπίσετε δυσκαμψία, πόνο, σκληρή σωματική άσκηση ή γήρανση.

Το Flora Balance είναι ένα συμβιοτικό σκεύασμα (ένας συνδυασμός προβιοτικού με πρεβιοτικό) του οποίου τα ενεργά συστατικά υποστηρίζουν τη σωστή γαστρεντερική λειτουργία και προάγουν την ανάκτηση της εντερικής μικροχλωρίδας στα ζώα.

Το Flora Defense είναι ένα συνβιοτικό που περιέχει καθαρή καλλιέργειες μαγιάς Saccharomyces boulardii και βακτηρίδια γαλακτικού οξέος Lactobacillus rhamnosus LR06.

Το HemoActiv είναι ένα προϊόν για ενήλικες και αναπτυσσόμενους σκύλους και γάτες, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη σωστή διατροφή των ζώων με ανεπάρκεια σιδήρου.

Το Hepato Force Plus είναι προϊόν μοναδικής σύνθεσης, του οποίου τα δραστικά συστατικά ενισχύουν τόσο τη λειτουργία όσο και την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων.