Γαστρεντερολογικό Σύστημα

Εμφάνιση 5 αποτελεσμάτων

Το Amylative Digest είναι ένα παρασκεύασμα που περιέχει το βέλτιστο συνδυασμότων ενζύμων που συμμετέχουν στην πέψη των θρεπτικών συστατικών: λιπάση – λίπη, αμυλάση – υδατάνθρακες, πρωτεάσες – πρωτεΐνες. Η ταχεία απελευθέρωση των ενζύμων στο δωδεκαδάκτυλο υποστηρίζει την πέψη των τροφίμων σε απλές ενώσεις (λιπαρά οξέα, αμινοξέα, μονοσακχαρίτες) και ενισχύει τις διεργασίες απορρόφησης, συμβάλλοντας ενεργά στη διατροφή των κυττάρων και την αναγέννηση του εντερικού νυχλίου. Το προϊόν περιέχει επίσης πρεβιοτικό – ινουλίνη, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της υγιούς εντερικής μικροχλωρίδας και εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Η Cat Malt είναι πάστα για γάτες και γατάκια. O σχηματισμός τριχόμπαλλας μπορεί να προληφθεί με συχνή περιποίηση του τριχώματος και την λήψη Cat Malt, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Όταν οι γάτες και τα γατάκια γλείφουν το τρίχωμά τους, μπορεί να καταπιούν τρίχες, οι οποίες στη συνέχεια συσσωρεύονται στο στομάχι τους και δημιουργείται αυτό που είναι γνωστό ως τριχοβεζωάριο (τριχόμπαλλα). Η πάστα Cat Malt διεγείρει την όρεξη και επομένως είναι κατάλληλη για γάτες που έχουν αρρωστήσει ή για κάποιο άλλο λόγο έχουν μειωμένη όρεξη.

Το Flora Defense είναι ένα συνβιοτικό που περιέχει καθαρή καλλιέργειες μαγιάς Saccharomyces boulardii και βακτηρίδια γαλακτικού οξέος Lactobacillus rhamnosus LR06.

Το Hepato Force Plus είναι προϊόν μοναδικής σύνθεσης, του οποίου τα δραστικά συστατικά ενισχύουν τόσο τη λειτουργία όσο και την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων.

Το Diafarm Probiotic paste περιέχει βακτήρια γαλακτικού οξέος για την υποστήριξη και αποκατάσταση της φυσιολογικής πέψης. Χρησιμοποιήστε το Diafarm Probiotic pasta σε περιπτώσεις πεπτικών διαταραχών, όπως διάρροια, αλλά και σε περιόδους με αυξημένο κίνδυνο πεπτικών διαταραχών. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας πριν τη χρήση.