Δέρμα-Τρίχωμα

Εμφάνιση 7 αποτελεσμάτων

Φτιάχνεται από μαγιά μπύρας εμπλουτισμένη με τις σημαντικότερες βιταμίνες Β και διοξείδιο του πυριτίου από εκχύλισμα αλογοουράς. Ημερήσια πρόσληψη βιταμινών Β για να αποφύγετε την τριχόπτωση και να προωθήσετε ένα υγιές, γυαλιστερό τρίχωμα.

Συμπληρωματική τροφή για σκύλους με προβλήματα όπως, ξηρό τρίχωμα, κακή ανάπτυξη τριχώματος, ερεθισμούς του δέρματος, πιτυρίδα, φαγούρα κλπ. Το μείγμα ελαίων Evening Primrose, Borago και Omega 3 περιέχει σημαντικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα όπως ΕΡΑ, DHA, GLA και λινολενικό οξύ. Επιπλέον περιέχει σύμπλεγματα βιταμινών και ψευδάργυρο που ενισχύουν τη δράση του.

Το DERMActiv είναι ένα καινοτόμο προϊόν στην κτηνιατρική αγορά. Τα δραστικά συστατικά του υποστηρίζουν την σωστή λειτουργία του δέρματος και του τριχώματος καθώς και την υγιή εμφάνιση.

Διατροφικό συμπλήρωμα για όλες τις γάτες. Ιδανικό για την προώθηση υγιούς και λαμπερού τριχώματος. Ενέργεια για μικρά γατάκια και έγκυες ή θηλάζουσες γάτες. Διεγείρει την όρεξη και ως εκ τούτου είναι κατάλληλη για γάτες που έχουν αρρωστήσει ή για κάποιους άλλους λόγους έχουν μειωμένη όρεξη.

Ενεργειακή πάστα για σκύλους

Διατροφικό συμπλήρωμα για όλα τα σκυλιά. Ιδανικό για την προώθηση ενός υγιούς και λαμπερού τριχώματος. Ενέργεια για μικρά κουτάβια και εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μητέρες. Διεγείρει την όρεξη και επομένως είναι κατάλληλη για σκύλους που έχουν αρρωστήσει ή για κάποιους άλλους λόγους έχουν μειωμένη όρεξη.

Διατροφικό συμπλήρωμα σε δισκία για σκύλους, με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Ένα καθημερινό συμπλήρωμα με βότανα για την πρόληψη της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας και για την προώθηση ισχυρών οστών, αρθρώσεων, δοντιών καθώς και υγιές και λαμπερό τρίχωμα.