Διατροφικά Συμπληρώματα

Εμφάνιση 6 αποτελεσμάτων

Το Flexon περιέχει θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της ικανότητας, μετακίνησης και ευελιξίας. Χρησιμοποιήστε το Flexon για να αντιμετωπίσετε δυσκαμψία, πόνο, σκληρή σωματική άσκηση ή γήρανση.

Καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής που έχει παρασκευαστεί για να βοηθήσει σκύλους με πόνους στους μύες, στα κόκαλα και στους συνδέσμους. 

Διατροφικό συμπλήρωμα με ασβέστιο και βιταμίνες. Καθημερινό συμπλήρωμα για την υποστήριξη των οστών, των αρθρώσεων και τη βελτίωση της κινητικότητας του σκύλου.

Διατροφικό συμπλήρωμα σε δισκία για σκύλους, με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Το OSTEOarthristop plus χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει τη σωστή ανάπτυξη του αρθρικού χόνδρου και να βοηθήσει σε περίπτωση μείωσης της κινητικότητας των αρθρώσεων λόγω φλεγμονής οστών και αρθρώσεων (οστεοαρθρίτιδα). Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υποστήριξη στη θεραπεία άλλων διαταραχών των αρθρώσεων, όπως βλάβη ή ακατάλληλη ανάπτυξη.

Ένα καθημερινό συμπλήρωμα με βότανα για την πρόληψη της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας και για την προώθηση ισχυρών οστών, αρθρώσεων, δοντιών καθώς και υγιές και λαμπερό τρίχωμα.