Προϊόντα Ζώων Συντροφιάς

Εμφάνιση 1–16 από 30 αποτελεσμάτων

Χρησιμοποιήστε το Diafarm Bitch Spray για να αποθαρρύνετε την ανεπιθύμητη προσοχή από άλλα σκυλιά ενώ το θηλυκό είναι σε οίστρο.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν από τη χρήση.
Ψεκάστε κατευθείαν στο αιδοίο και στο περιβάλλον του σκύλου – αρκετές φορές καθόλη τη διάρκεια του οίστρου. Για βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το Diafarm Bitch Spray μερικές ημέρες πριν την έναρξη του οίστρου και συνεχίστε τη χρήση όπως απαιτείται.

Πικρό διάλυμα το οποίο αποτρέπει το γλείψιμο των πληγών, το δάγκωμα του δέρματος και την αφαίρεση επιδέσμων

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν με χλωρεξιδίνη 0,5% για σκύλους

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για κατοικίδια με πιτυρίδα.

Το DermActiv είναι κτηνιατρικό δερματοκοσμητικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με τάσεις για φλεγμονές του δέρματος που προκαλούνται από βακτήρια και μύκητες.
Αυτές οι φλεγμονές είναι συνήθως συνέπειες της υπερευαισθησίας και των ορμονικά εξαρτώμενων δερματοπάθειων. Τα ενεργά συστατικά του σαμπουάν βοηθούν στον καθαρισμό του δέρματος και του τριχώματος καθώς και στη διατήρηση του σωστού pH. Προάγουν την απομάκρυνση των παθογόνων μικροοργανισμών από την επιφάνεια του δέρματος και υποστηρίζουν τη σωστή αποκατάσταση της λιπιδικής στιβάδας.
Επίσης, θρέφουν το δέρμα και βελτιώνουν την αποκατάσταση του τριχώματος.

Ενυδατικό διάλυμα, υγρό καθαριστικό του έξω ακουστικού πόρου για σκύλους, που απομακρύνει προσεκτικά τη βρωμιά.

Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό ματιών Diafarm για να καθαρίσετε απαλά τις νιφάδες και τη βρωμιά γύρω από τα μάτια. Για όλα τα ζώα.

Δημιουργεί μια δυσάρεστη οσμή και αποθαρρύνει τα ζώα να παραμείνουν μέσα και γύρω από μια συγκεκριμένη περιοχή.

Το Hydra Reflex είναι μια λοσιόν που σχηματίζει ενυδατική μεμβράνη, προστατεύοντας το δέρμα των σκύλων και των γατών, με τάση ξηροδερμίας. Ιδανική για εφαρμογή σε περιοχές με λίγο τρίχωμα, μέσω της δράση του Οξειδίου Ψευδαργύρου και του Διοξειδίου του Τιτανίου.

Το Hypcare Shampoo προσφέρει ανακούφιση και αίσθηση αναζωογόνησης, ενυδατώνει και κάνει το δέρμα απαλό. Βαθμιαία επανορθώνει το δέρμα και το τρίχωμα μέσω της δράσης του εκχυλίσματος Mentha piperita και της D-πανθενόλης.

Το HypoActiv είναι ένα απαλό κτηνιατρικό δερμοκαλλυντικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με ευαίσθητο δέρμα, επιρρεπές σε αλλεργίες.

Το K-Treat είναι μια λοσιόν επανόρθωσης υψηλής τεχνολογίας με μια πρωτοποριακή φόρμουλα που συνδυάζει τη Phytosphingosine με τη πρωτεΐνη Baobab. Ένας τέλειος συνδυασμός που παρέχει άνεση, ανακούφιση και αναζωογόνηση του δέρματος για ατοπικούς ασθενείς ή άλλες δερματικές αλλεργίες.

Το Maxi OraCare είναι υδατικό διάλυμα με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο.

Το MAXI / GUARD® OraZn® είναι ένα σκεύασμα που συνιστάται για καθημερινή της στοματικής υγιεινής και χαρακτηρίζεται από υψηλή αποδοχή στα ζώα.

Το MAXI / GUARD® Zn4.5Otic® είναι ένα φυσικό διάλυμα που περιέχει ένα σύμπλοκο ψευδαργύρου, βορικού οξέος και αμινοξέων – με αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές, αντιπηκτικές ιδιότητες που επιταχύνουν την αναγέννηση του επιθηλίου.