Προϊόντα Ζώων Συντροφιάς

Εμφάνιση 4 αποτελεσμάτων

Το Maxi OraCare είναι υδατικό διάλυμα με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο.

Το MAXI / GUARD® OraZn® είναι ένα σκεύασμα που συνιστάται για καθημερινή της στοματικής υγιεινής και χαρακτηρίζεται από υψηλή αποδοχή στα ζώα.

Το Plaque Control είναι ένα προϊόν που περιέχει φυσική καφέ άλγη (Ascophyllum nodosum), η οποία έχει αποδειχθεί ότι έχει πολύ ευεργετικά αποτέλεσμα στην υγεία των ζώων λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες, μέταλλα, απαραίτητα αμινοξέα και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ρυθμίζει την πέψη, ενισχύει την ανοσία του οργανισμού, βελτιώνοντας την ποιότητα του τριχώματος, υποστηρίζοντας την αναγέννηση του νευρικού συστήματος και απομακρύνοντας τις τοξίνες που προέρχονται από βαρέα μέταλλα. Η τακτική χορήγηση των φυκών συμβάλλει στη μείωση της εναπόθεσης βακτηριακής πλάκας, με αποτέλεσμα να προλαμβάνουν τον σχηματισμό της πέτρας.

Χρησιμοποιήστε την οδοντόκρεμα για σκύλους της της Diafarm για καλύτερα αποτελέσματα κατά της πέτρας και των περιοδοντικών προβλημάτων