Εντομοκτόνα

Εμφάνιση 10 αποτελεσμάτων

Ετοιμόχρηστο Fogger απεντόμωσης υγειονομικής σημασίας, για την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων. Ξετρυπώνει και εξοντώνει κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια, μύγες, ακάρεα, σκώρους. Σε μορφή Fogger πλήρους και άμεσης απελευθέρωσης.

Παγίδα για μυρμήγκια Dobol Gel Pro Ant Bait. Ετοιμόχρηστη παγίδα με εντομοκτόνο δόλωμα (Gel) για την αποτελεσματική καταπολέμηση όλων των ειδών των μυρμηγκιών.

Εντομοκτόνο – Ακαρεοκτόνο υγειονομικής σημασίας, Dobol Microcyp 100ml με Μικροκάψουλα (CS). Ιδανικό για την απεντόμωση του χώρου σας. Με μεγάλη διάρκεια δράσης. Ιδανικό για το κουνούπι τίγρης. Εντομοκτόνο – ακαρεοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου. Προορίζεται για την καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων, ακάρεων και άλλων αρθροπόδων.

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων (διάφορα είδη κατσαρίδων, ψύλλοι, μυρμήγκια, κοριοί κ.α), ιπταμένων εντόμων (μύγες, σφήκες, σκόροι των ρούχων, κουνούπια -συμπεριλαμβανομένου του κουνουπιού τίγρη) αλλά και αραχνών καθώς και ακάρεων της οικιακής σκόνης και των κόκκινων ακάρεων των πουλερικών.

Εντομοκτόνο – ακαρεοκτόνο σκεύασμα, κατάλληλο για εξωτερικούς ή εσωτερικούς – κατοικημένους χώρους και δρά διά της επαφής.

Εντομοκτόνο-Βιοκτόνο της Sumitomo Ιαπωνίας για οικιακή και αστική χρήση, για τον έλεγχο της οικιακής μύγας. Είναι ένα νέο, αποτελεσματικό προιόν για όλα τα είδη μυγών και πολύ εύκολο στη χρήση.

Φάρμακο απολυμάνσης και απεντόμωσης υγειονομικής σημασίας, για την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων. Ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε σχολεία, νοσοκομεία, οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Το REXIT Coil είναι ένα νέο ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ φιδάκι (σπείρα) με νέες προδιαγραφές κατασκευής. Ήρθε για να απαλλάξει τις νύχτες σας από κουνούπια και φλεβοτόμους (σκνίπες) . Ένα ποιοτικό προϊόν με 30% λιγότερο μονοξείδιο του άνθρακα κατά την καύση, φτιαγμένο από φυτικές ίνες.

Ετοιμόχρηστο επαγγελματικού τύπου εντομοκτόνο, υγειονομικής σημασίας και μακράς δράσης, με άδεια ερασιτεχνικής χρήσης. Εξολοθρεύει άμεσα κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, ακάρεα, αράχνες, ψύλλους, κοριούς και κουνούπια. Το μόνο ετοιμόχρηστο σκεύασμα με διασυστηματική δράση, που συνδυάζει 3 δραστικές ουσίες: Acetamiprid, Tetramethrin και Piperonyl Butoxide. Άοσμο και άχρωμο, κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ασφαλές για παιδιά και κατοικίδια ζώα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και στα φυτά σας.

Γρήγορη και ολοκληρωτική καταπολέμηση των κατσαρίδων. Μεγάλη ελκυστικότητα του δολώματος. Μεγάλη διάρκεια δράσης. Για την εφαρμογή του προϊόντος δεν χρειάζεται διακοπή της λειτουργίας του χώρου.