Αναλώσιμα

Εμφάνιση 1–16 από 127 αποτελεσμάτων

Η ταυτότητα κολλάρου AnimallTAG είναι μικρή και ελαφριά, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ταυτοποίηση μικρών σκύλων και γάτων

Το Luxbond περιέχει συγκολλητικό ιστού κυανοακρυλικού n-βουτυλίου και χρησιμοποιείται για τη συγκόληση των ιστών σε κτηνιατρικές επεμβάσεις (π.χ. τραυματισμούς, εκδορές, στεγανοποίηση ράμματος / συρραφής, εξαγωγές δοντιών, στοματικές χειρουργικές επεμβάσεις).

To microchip AnimallTAG περικλείεται σε βιο-γυαλί, ένα υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή ανθρώπινων βηματοδοτών, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι δεν απορρίπτεται όταν εμφυτεύεται. Η κάψουλα βιολογικού γυαλιού καλύπτεται από μια αντιμεταναστευτική ουσία που ονομάζεται Parylene, η οποία εμποδίζει την κίνηση του microchip μετά την εμφύτευση.

To nanochip AnimallTAG περικλείεται σε βιο-γυαλί, ένα υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή ανθρώπινων βηματοδοτών, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι δεν απορρίπτεται όταν εμφυτεύεται. Η κάψουλα βιολογικού γυαλιού καλύπτεται από μια αντιμεταναστευτική ουσία που ονομάζεται Parylene, η οποία εμποδίζει την κίνηση του microchip μετά την εμφύτευση

Κτηνιατρικά γάντια μιας χρήσης VETtop

Με ειδική εγκοπή για να μπαίνει στο λαιμό και να καλύπτει ον ώμο και τη μασχάλη.

Γάντια μήκους 90 cm, εξαιρετικά ισχυρά και με εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία.

Ενδοφλέβιας έγχυσης συσκευή με ακίδα

Αποστειρωμένες, μιας χρήσης, μη τοξικές. Η υψηλή διαφάνεια της σύριγγας επιτρέπει στο χρήστη να έχει καλύτερο έλεγχο της ανάμειξης και της ροής του υγρού. Η μαύρη ανεξίτηλη βαθμονόμηση επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση. Η ειδική, ιατρική σιλικόνη διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή κίνηση του εμβόλου.

Πλέγμα προπυλενίου μονόκλωνο για την ενίσχυση του κοιλιακού τοιχώματος

Γάντια μίας χρήσης, Γρήγορο στην εφαρμογή, LDPE, μεσαίου μεγέθους, ισχυρό πλαστικό υλικό.
Χρησιμοποιείται για προστασία από μολύνσεις, βακτήρια και ακαθαρσίες κλπ.
Συσκευασία 100 τεμαχίων.

Έτοιμο προς χρήση αλκοολικό απολυμαντικό ταχείας δράσης σε μορφή spray για μικρές επιφάνειες. Ταχεία δράση εντός 30 δευτ. Βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, μυκοβακτηριοκτόνο, ιοκτόνο. Εξαιρετικά ασφαλές, κατάλληλο και για χώρους με τρόφιμα.

Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός Sodium Chloride 0,9%

Από γάζα κατά το πρότυπο ΕΝ 14079, 17 κλωστών, με διπλωμένες παρυφές (ES). Τα μεγαλύτερα μεγέθη μπορούν να διπλωθούν πολλές φορές χωρίς να ξεφτίζουν τα νήματα. Ιδιαίτερα απορροφητικά, αεροδιαπερατά, απαλά και εύκαμπτα.
Συσκευασία 25×2 τεμάχια

Χειρουργικά γάντια από ιδιαίτερα λεπτό λάτεξ από φυσικό καουτσούκ. Ελαφρώς πουδραρισμένα. Προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση αφής, διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα και είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά. Ο ανατομικός τους σχεδιασμός εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.

Γρήγορο και απλό σύστημα κλεισίματος με κλικ. Το πλήρως διαφανές υλικό επιτρέπει στο ζώο να έχει ολόπλευρη όραση. Μαλακό και ευέλικτο.