Αναλώσιμα

Εμφάνιση όλων των 9 αποτελεσμάτων

Πρόκειται για απολυμαντικό που συνδυάζει φαινικά παράγωγα με ενεργοποιητές και επιφανειοδραστικά, με όλους τους εν λόγω παράγοντες να είναι υψηλής καθαρότητας και αποτελεσματικότητας. Το προϊόν είναι απολύτως μη τοξικό και αδρανές σε επαφή με το δέρμα (ακόμα και υπό παρατεταμένη επαφή).

Έτοιμο προς χρήση αλκοολικό απολυμαντικό ταχείας δράσης σε μορφή spray για μικρές επιφάνειες. Ταχεία δράση εντός 30 δευτ. Βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, μυκοβακτηριοκτόνο, ιοκτόνο. Εξαιρετικά ασφαλές, κατάλληλο και για χώρους με τρόφιμα.

Υγρό καθαρισμού με ουδέτερο pH για βαθύ καθαρισμό χεριών και σώματος. Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς άρωμα, χρώμα, αλκαλικά και σάπωνες, ιδανικό για ιδιαίτερα συχνή χρήση, ακόμη και για χρήστες με ευαίσθητη, ξηρή ή ερεθισμένη επιδερμίδα.

Eυρύ φάσμα δράσης : Ισχυρή αντισηπτική δράση εντός 30 δευτερολέπτων, Ιοκτόνος δράση (ΕΝ 14476) μέσα σε ένα λεπτό, Επιπλέον βακτηριοκτόνος (ΕΝ 13727), μυκητοκτόνος (ΕΝ 13624), μυκοβακτηριοκτόνος δράση (ΕΝ 13348)

Συμπυκνωμένο απολυμαντικό εργαλείων, χωρίς αλδεΰδες,με ισχυρή απορρυπαντική δράση. Αραίωση: 1%-1h, 2%-30min, 3%-15min με διάρκεια ζωής διαλύματος 7 ημέρες. Βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο,ιοκτόνο (συμπ.HBV, HCV, HIV, noro, polio, rota). Κατάλληλο και για πλυντήρια υπερήχων.

Το Mikrobac forte 5L της Bode είναι άοσμο απολυμαντικό επιφανειών απαλλαγμένο από αλδεϋδες. Προσφέρει εξαιρετική καθαριστική ισχύ μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσης. Ενδείκνυται για τον καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση παντός τύπου πλενόμενων επιφανειών σε ιατρικούς τομείς όπου απαιτείται άοσμη απολύμανση.

Ευρέος φάσματος βακτηριοκτόνο και μηκυτοκτόνο. Πλήρως βιοδιασπώμενο και μη ερεθιστικό.
Αραίωση 0,5 – 1,5%. Χρόνος δράσης: μόλις 2 λεπτά.

Το Virakil είναι ισχυρό ιοκτόνο, βακτηριοκτόνο και μυκητοκτόνο απολυμαντικό. Σε διάλυμα δεν είναι διαβρωτικό, παραμένει δραστικό σε παρουσία οργανικής ύλης και σε σκληρό νερό. Είναι συμβατό με τα περισσότερα απολυμαντικά, με εξαίρεση μόνο τα ανιονικά απορρυπαντικά.

Iσχυρό απολυμαντικό με μικροβιοκτόνο δράση. Καταστρέφει αποτελεσματικά τα παθογόνα μικρόβια όπως θετικά και αρνητικά κατά gram βακτήρια, μύκητες, ιούς (HIV, HERPES, HEPATITIS B κλπ) και τα ανθεκτικά στελέχη τους (Staphylococcus, Streptococcous, Pseudomonas, Enterobacterium, Salmonella, Escherichia Coli κ.α)