Αναλώσιμα

Εμφάνιση 14 αποτελεσμάτων

Χειρουργικά γάντια από ιδιαίτερα λεπτό λάτεξ από φυσικό καουτσούκ. Ελαφρώς πουδραρισμένα. Προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση αφής, διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα και είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά. Ο ανατομικός τους σχεδιασμός εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.

Χειρουργικά γάντια από ιδιαίτερα λεπτό λάτεξ από φυσικό καουτσούκ. Ελαφρώς πουδραρισμένα. Προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση αφής, διαθέτουν υψηλή ελαστικότητα και είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά. Ο ανατομικός τους σχεδιασμός εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.

Με κολλητικές ταινίες ασφαλούς πρόσφυσης για ταχεία στερέωση και ακριβή οριοθέτηση του σημείου τομής.

Με αυτοκόλλητο περίγραμμα οπής για ταχεία στερέωση και ακριβή οριοθέτηση του σημείου τομής.

Χειρουργικές ρόμπες μιας χρήσης που τυλίγονται γύρω από το σώμα με ιδιαίτερα πλατιά επιφάνεια επικάλυψης στην πλάτη, με πλατύ κλείσιμο velcro ισχυρής πρόσφυσης για προσαρμογή του ανοίγματος για το λαιμό.

Χειρουργικό κουστούμι μιας χρήσης από υγροαπωθητικό, αεροδιαπερατό μη υφασμένο υλικό. Διαθέτουν υψηλή αντίσταση στη διαβροχή και στη μεταφορά μικροβίων, είναι ανθεκτικές στο σχίσιμο και δεν αφήνουν χνούδι. Αποτελούνται από καζάκα με στρογγυλή λαιμόκοψη, κοντά μανίκια και τσέπη και από παντελόνι σε ίσια γραμμή με δέστρες στη μέση.

Επαναχρησιμοποιούμενα προστατευτικά γυαλιά με πανοραμική επιφάνεια από σκληρυμένο πολυκαρβονικό υλικό με αντιθαμβωτική επίστρωση και ενσωματωμένη πλευρική προστασία. Εφαρμόζουν σταθερά χάρη στο ανατομικό τους σχήμα και στους ρυθμιζόμενους βραχίονες που διαθέτουν.

Υψηλής ποιότητας χειρουργικές μάσκες από υποαλλεργικό, εξαιρετικά απαλό και λείο μη υφασμένο υλικό, χωρίς φυσικό λάτεξ. Με μαλακές, στριμμένες ελαστικές δέστρες για στερέωση πίσω από τα αυτιά.

Χειρουργικές μάσκες από υποαλλεργικό μη υφασμένο υλικό, χωρίς φυσικό λάτεξ. Με δέστρες συγκολλημένες με υπερήχους.

Εξαιρετικής ποιότητας χειρουργικές μάσκες με λάστιχο. Πράσινο χρώμα.
Συσκευασία 100 τεμαχίων

Ποδονάρια πλαστικά μιας χρήσης αρίστης ποιότητας, ιδιαίτερα ελαφριά. Είναι αδιάβροχα, και ανθεκτικά ενώ ταυτόχρονα παρέχουν αντιολισθητική προστασία εξαιτίας της ειδικής κατασκευής στο πέλμα. Συσκευασία 100 τεμαχίων

Σκουφιά χειρουργείου υποαλλεργικά, μη αποστειρωμένα μιας χρήσης. Κατασκευάζονται από μη υφασμένο υλικό άριστης ποιότητας χωρίς χνούδια και χωρίς ατέλειες. Διαθέτουν λάστιχο περιμετρικά του καπέλου για απόλυτη εφαρμογή και προστασία. Συσκευασία 100 τεμαχίων

Υψηλής ποιότητας χειρουργικές σκούφιες από αεροδιαπερατό και φιλικό προς το δέρμα μη υφασμένο υλικό βισκόζης, υψηλή αεροδιαπερατότητα και καλή ρύθμιση της θερμότητας. Συσκευασία 100 τεμαχίων

Χειρουργική βελόνα ραφής 3/8 κύκλου. Με αντίστροφη κόπτουσα άκρη και οπή spring eye.
Κάθε συσκευασία περιέχει 12 βελόνες.