Προϊόντα Ζώων Συντροφιάς

Εμφάνιση 1–16 από 31 αποτελεσμάτων

Χρησιμοποιήστε το Diafarm Bitch Spray για να αποθαρρύνετε την ανεπιθύμητη προσοχή από άλλα σκυλιά ενώ το θηλυκό είναι σε οίστρο.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν από τη χρήση.
Ψεκάστε κατευθείαν στο αιδοίο και στο περιβάλλον του σκύλου – αρκετές φορές καθόλη τη διάρκεια του οίστρου. Για βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το Diafarm Bitch Spray μερικές ημέρες πριν την έναρξη του οίστρου και συνεχίστε τη χρήση όπως απαιτείται.

Πικρό διάλυμα το οποίο αποτρέπει το γλείψιμο των πληγών, το δάγκωμα του δέρματος και την αφαίρεση επιδέσμων

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν με χλωρεξιδίνη 0,5% για σκύλους

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για κατοικίδια με πιτυρίδα.

Το DermActiv είναι κτηνιατρικό δερματοκοσμητικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με τάσεις για φλεγμονές του δέρματος που προκαλούνται από βακτήρια και μύκητες.
Αυτές οι φλεγμονές είναι συνήθως συνέπειες της υπερευαισθησίας και των ορμονικά εξαρτώμενων δερματοπάθειων. Τα ενεργά συστατικά του σαμπουάν βοηθούν στον καθαρισμό του δέρματος και του τριχώματος καθώς και στη διατήρηση του σωστού pH. Προάγουν την απομάκρυνση των παθογόνων μικροοργανισμών από την επιφάνεια του δέρματος και υποστηρίζουν τη σωστή αποκατάσταση της λιπιδικής στιβάδας.
Επίσης, θρέφουν το δέρμα και βελτιώνουν την αποκατάσταση του τριχώματος.

Ενυδατικό διάλυμα, υγρό καθαριστικό του έξω ακουστικού πόρου για σκύλους, που απομακρύνει προσεκτικά τη βρωμιά.

Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό ματιών Diafarm για να καθαρίσετε απαλά τις νιφάδες και τη βρωμιά γύρω από τα μάτια. Για όλα τα ζώα.

Δημιουργεί μια δυσάρεστη οσμή και αποθαρρύνει τα ζώα να παραμείνουν μέσα και γύρω από μια συγκεκριμένη περιοχή.

Το HypoActiv είναι ένα απαλό κτηνιατρικό δερμοκαλλυντικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με ευαίσθητο δέρμα, επιρρεπές σε αλλεργίες.

Το Maxi OraCare είναι υδατικό διάλυμα με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο.

Το MAXI / GUARD® OraZn® είναι ένα σκεύασμα που συνιστάται για καθημερινή της στοματικής υγιεινής και χαρακτηρίζεται από υψηλή αποδοχή στα ζώα.

Το MAXI / GUARD® Zn4.5Otic® είναι ένα φυσικό διάλυμα που περιέχει ένα σύμπλοκο ψευδαργύρου, βορικού οξέος και αμινοξέων – με αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές, αντιπηκτικές ιδιότητες που επιταχύνουν την αναγέννηση του επιθηλίου.