Φάρμακα ζώων συντροφιάς

Προβολή 1–16 από 242 αποτελέσματα

Εξωπαρασιτοκτόνος πιπέτα ινδοξακάρβης – περμεθρίνης για σκύλους

Εξωπαρασιτοκτόνος πιπέτα ινδοξακάρβης για γάτες

Βοηθά στην πρόληψη και θεραπεία του φόβου κσι των συμπτωμάτων που σχετίζονται με στρες σε κουτάβια και ενήλικους σκύλους.

Κολάρο για σκύλους με φερομόνες για βελτίωση των προβλημάτων συμπεριφοράς και μείωση του στρες

To Adaptil® είναι το συνθετικό ισοδύναμο της φερομόνης που εκκρίνεται από θηλυκούς σκύλους προκειμένου να καθησυχάσουν τα κουτάβια τους. Το Adaptil® βοηθά τους σκύλους να χειριστούν καλύτερα στρεσογόνες καταστάσεις (αποχωρισμός, απογαλακτισμός, μεταφορές, φόβος του θορύβου, πυροτεχνήματα, κ.τ.λ.) και τους επιτρέπει να προσαρμόζονται σε νέες καταστάσεις. Επομένως, είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της περιόδου κοινωνικοποίησης των κουταβιών

Σαμπουάν για σκύλους που έχουν λάβει άδεια για θεραπεία και έλεγχο της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας που σχετίζεται με τον Pachydermatis Malassezia ή / και τον Staphylococcus pseudintermedius.

Αντιπαρασιτοκτόνο διάλυμα σε πιπέτα με ιμιδακλοπρίδη και περμεθρίνη για σκύλους

Ενδο-εξω παρασιτοκτόνο σε πιπέτα με ιμιδακλοπρίδη και μοξιδεκτίνη για γάτες

Ενδο-εξω παρασιτοκτόνο με ιμιδακλοπρίδη και μοξιδεκτίνη σε πιπέτα για σκύλους

Ενέσιμο διάλυμα αγλεπριστόνης για τη διακοπή της κύησης

Ενυδατικό, καταπραϋντικό σαμπουάν για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα με εκχύλισμα βρώμης, γλυκοτεχνολογία και τεχνολογία Defensin (Skin Innovative Science)

Σύμπλεγμα λιπιδίων του δέρματος για την αναδόμηση του κατεστραμμένου δερματο-επιδερμικού φραγμού

Υποαλλεργικό ενυδατικό σαμπουάν για την αντιμετώπιση των αλλεργικών καταστάσεων του δέρματος

Ενέσιμο διάλυμα ατιπαμεζόλης 5mg/ml για την αναστροφή των αποτελεσμάτων ηρέμησης της μεντετομιδίνης και δεξ-μεντετομιδίνης στους σκύλους και στις γάτες.

Το Amylative Digest είναι ένα παρασκεύασμα που περιέχει το βέλτιστο συνδυασμότων ενζύμων που συμμετέχουν στην πέψη των θρεπτικών συστατικών: λιπάση – λίπη, αμυλάση – υδατάνθρακες, πρωτεάσες – πρωτεΐνες. Η ταχεία απελευθέρωση των ενζύμων στο δωδεκαδάκτυλο υποστηρίζει την πέψη των τροφίμων σε απλές ενώσεις (λιπαρά οξέα, αμινοξέα, μονοσακχαρίτες) και ενισχύει τις διεργασίες απορρόφησης, συμβάλλοντας ενεργά στη διατροφή των κυττάρων και την αναγέννηση του εντερικού νυχλίου. Το προϊόν περιέχει επίσης πρεβιοτικό – ινουλίνη, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της υγιούς εντερικής μικροχλωρίδας και εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους, γάτες, κουνέλια, πτηνά, με ζυμοκύτταρα