Φάρμακα ζώων συντροφιάς

Προβολή 1–16 από 27 αποτελέσματα

Σαμπουάν για σκύλους που έχουν λάβει άδεια για θεραπεία και έλεγχο της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας που σχετίζεται με τον Pachydermatis Malassezia ή / και τον Staphylococcus pseudintermedius.

Ενυδατικό, καταπραϋντικό σαμπουάν για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα με εκχύλισμα βρώμης, γλυκοτεχνολογία και τεχνολογία Defensin (Skin Innovative Science)

Σύμπλεγμα λιπιδίων του δέρματος για την αναδόμηση του κατεστραμμένου δερματο-επιδερμικού φραγμού

Υποαλλεργικό ενυδατικό σαμπουάν για την αντιμετώπιση των αλλεργικών καταστάσεων του δέρματος

Πικρό διάλυμα το οποίο αποτρέπει το γλείψιμο των πληγών, το δάγκωμα του δέρματος και την αφαίρεση επιδέσμων

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν με χλωρεξιδίνη 0,5% για σκύλους

Διάλυμα ακεπονικής υδροκορτιζόνης σε εκνέφωμα για τοπική εξωτερική χρήση

Το Cothivet είναι ένας παράγοντας έκκρισης και αντισηπτικής για τη θεραπεία τραυμάτων οποιασδήποτε προέλευσης, φύσης, έκτασης και θέσης σε σκύλους και γάτες.

Για την αποτελεσματική ανακούφιση από την ατοπική δερματίτιδα

Ενέσιμο διάλυμα για την θεραπεία των κλινικών εκδηλώσεων της ατοπικής δερματίτιδας σε σκύλους.

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για κατοικίδια με πιτυρίδα.

Το DermActiv είναι κτηνιατρικό δερματοκοσμητικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με τάσεις για φλεγμονές του δέρματος που προκαλούνται από βακτήρια και μύκητες.
Αυτές οι φλεγμονές είναι συνήθως συνέπειες της υπερευαισθησίας και των ορμονικά εξαρτώμενων δερματοπάθειων. Τα ενεργά συστατικά του σαμπουάν βοηθούν στον καθαρισμό του δέρματος και του τριχώματος καθώς και στη διατήρηση του σωστού pH. Προάγουν την απομάκρυνση των παθογόνων μικροοργανισμών από την επιφάνεια του δέρματος και υποστηρίζουν τη σωστή αποκατάσταση της λιπιδικής στιβάδας.
Επίσης, θρέφουν το δέρμα και βελτιώνουν την αποκατάσταση του τριχώματος.

Το Diafarm Foreskin cleaner χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της πτυχής της ακροποσθίας και της ακροποσθίας.

Το HypoActiv είναι ένα απαλό κτηνιατρικό δερμοκαλλυντικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με ευαίσθητο δέρμα, επιρρεπές σε αλλεργίες.

Το Maxi OraCare είναι υδατικό διάλυμα με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο.

Το MAXI / GUARD® OraZn® είναι ένα σκεύασμα που συνιστάται για καθημερινή της στοματικής υγιεινής και χαρακτηρίζεται από υψηλή αποδοχή στα ζώα.