Φάρμακα ζώων συντροφιάς

Προβολή 1–16 από 17 αποτελέσματα

Πικρό διάλυμα το οποίο αποτρέπει το γλείψιμο των πληγών, το δάγκωμα του δέρματος και την αφαίρεση επιδέσμων

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν με χλωρεξιδίνη 0,5% για σκύλους

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για κατοικίδια με πιτυρίδα.

Το DermActiv είναι κτηνιατρικό δερματοκοσμητικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με τάσεις για φλεγμονές του δέρματος που προκαλούνται από βακτήρια και μύκητες.
Αυτές οι φλεγμονές είναι συνήθως συνέπειες της υπερευαισθησίας και των ορμονικά εξαρτώμενων δερματοπάθειων. Τα ενεργά συστατικά του σαμπουάν βοηθούν στον καθαρισμό του δέρματος και του τριχώματος καθώς και στη διατήρηση του σωστού pH. Προάγουν την απομάκρυνση των παθογόνων μικροοργανισμών από την επιφάνεια του δέρματος και υποστηρίζουν τη σωστή αποκατάσταση της λιπιδικής στιβάδας.
Επίσης, θρέφουν το δέρμα και βελτιώνουν την αποκατάσταση του τριχώματος.

Το Diafarm Foreskin cleaner χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της πτυχής της ακροποσθίας και της ακροποσθίας.

Το HypoActiv είναι ένα απαλό κτηνιατρικό δερμοκαλλυντικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με ευαίσθητο δέρμα, επιρρεπές σε αλλεργίες.

Το Maxi OraCare είναι υδατικό διάλυμα με ουδέτερο pH, το οποίο μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν ουλίτιδα και περιοδοντική νόσο.

Το MAXI / GUARD® OraZn® είναι ένα σκεύασμα που συνιστάται για καθημερινή της στοματικής υγιεινής και χαρακτηρίζεται από υψηλή αποδοχή στα ζώα.

Χρησιμοποιήστε το spray προστασίας με Aloe Vera για να προστατέψετε τις πατούσες του σκύλου από το αλάτι, το χαλίκι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Χρησιμοποιήστε την κηρώδη κρέμα για να προστατέψετε τις πατούσες του σκύλου από το αλάτι, το χαλίκι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Σαμπουάν για την αντιμετώπιση των διαταραχών της κερατινοποίησης (KSD)

Το SeptiActiv είναι ένα κτηνιατρικό δερματοκοσμητικό σαμπουάν για σκύλους και γάτες με τάσεις σμηγματόρροιας και υπερβολικής απολέπισης του δέρματος.

2 σε 1 σαμπουάν με conditioner και γλυκερίδια ελιάς. Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για όλα τα κατοικίδια, που παρέχει ενυδάτωση και φροντίδα για το τρίχωμα και το δέρμα. Ιδιαίτερα κατάλληλο για φυλές με μακρύ τρίχωμα, αφήνοντας το μαλακό, πυκνό και εύκολο στο χτένισμα.

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για την ανακούφιση από την δεμοδηκτική ψώρα καθώς και καταστάσεις που σχετίζονται με δερματική σμηγματόρροια.

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για όλα τα σκυλιά ώστε να παρέχει ενυδάτωση και φροντίδα στο τρίχωμα και το δέρμα

Σαμπουάν με αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση για τη μείωση των ανεπιθύμητων μικροοργανισμών από το τρίχωμα του ζώου.