Φάρμακα ζώων συντροφιάς

Εμφάνιση όλων των 10 αποτελεσμάτων

Για τη θεραπεία της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας των σκύλων που οφείλεται σε χρόνια εκφυλιστική βαλβιδοπάθεια (με την κατάλληλη υποστηρικτική θεραπεία με διουρητικά).

Δισκία πιμοβενδάνης για τη θεραπεία της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας του σκύλου που προέρχεται από βαλβιδική ανεπάρκεια ή από διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

Αντιεμετικό ενέσιμο διάλυμα μαροπιτάντης για σκύλους.

Συμπτωματική αντιμετώπιση του εμέτου και της μειωμένης κινητικότητας του γαστρεντερικού σωλήνα που συνδέεται με γαστρίτιδα, πυλωρικό σπασμό, χρόνια νεφρίτιδα και πεπτική δυσανεξία σε μερικά φάρμακα.

Iσχυρός αναστολέας του Μετατρεπτικού Ενζύμου της Αγγειοτασίνης, για τη θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας του σκύλου και για τη μείωση της πρωτεϊνουρίας που σχετίζεται με χρόνια νεφρική νόσο της γάτας. Περιέχει Benazepril HCL 5mg ανά δισκίο

Για τη θεραπεία της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας λόγω ανεπάρκειας των κολποκοιλιακών βαλβίδων ή διατατικής καρδιομυοπάθειας σε σκύλους. Το FORTEKOR PLUS είναι ένας συνδυασμός σταθερής δόσης και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε ασθενείς των οποίων τα κλινικά συμπτώματα ελέγχονται επιτυχώς με χορήγηση ίδιων δόσεων των επιμέρους συστατικών (πιμοβενδάνης και υδροχλωρικής βεναζεπρίλης), χορηγουμένων ταυτόχρονα.

Για την αντιμετώπιση του υποθυρεοειδισμού του σκύλου.
Η συσκευασία του περιλαμβάνει 250 δισκία των 200μg (Λεβοθυροξίνη νατριούχος) τα οποία είναι ειδικά παρασκευασμένα ώστε να διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη.

Για χρήση σε συνδυασμό με την καθιερωμένη θεραπεία (περιλαμβάνονται διουρητικά, όπου είναι απαραίτητο) στη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια των σκύλων που οφείλεται σε βαλβιδική παλινδρόμηση.

Εύγευστα μασώμενα δισκία ραμιπρίλης (ACE inhibitor), για την καρδιακή ανεπάρκεια του σκύλου.

Λυόφιλη σκόνη και διαλύτης ιντερφερόνης για μείωση της θνητότητας και των κλινικών συμπτωμάτων της παρβοϊώσεως του σκύλου, FeLV και FIV της γάτας.