Διεθνείς Συνεργάσίες

kruuse logo Δανέζικη εταιρία η οποία θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή κτηνιατρικών εργαλείων για την φροντίδα και την θεραπεία των ζώων .

lister logoΗ γερμανική Lister GmbH, με παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες, θεωρείται εταρία-πρωτοπόρος και ηγέτης στις επαγγελαμτικές ποτίστρες και στους ηλεκτρικούς φράκτες.

sloten logo Πρόκειται για Ολλανδική εταιρία που κατέχει θέση ηγέτη στη διατροφή των νεαρών ζώων. Οι τροφές της είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν υγιή ανάπτυξη στα νεαρά ζώα. Έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως.

ako logoΗ Ako Agrartechnik GmbH μέλος του ομίλου Kerbl Group δραστηριοποιείται από το 1942 στον τομέα των ηλεκτρικών φρακτώνν και θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον συγκεκριμένο τομέα.

gewa logo Η γερμανική Bruno Gelle GmbH διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κτηνιατρικού εξοπλισμού ο οποίος διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα.

backs logoΓερμανική εταιρία παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, η οποία παράγει τροφές και διατροφικά συμπληρώματα περιστεριών και ωδικών πτηνών. Η ΖΩΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας για την Ελλάδα και την Κύπρο.