Επιχειρησιακή Ανάπτυξη

thumbnailΟι μεγαλύτερες εταιρείες επέλεξαν να συνεργάζονται με τη ΖΩΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ, αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία της και την αποτελεσματικότητα της στην προώθηση και διανομή φαρμάκων στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται. Το τμήμα Επιχειρησιακής Ανάπτυξης επικεντρώνεται στη διερεύνηση, τον εντοπισμό και την αξιολόγηση πιθανών μελλοντικών συνεργασιών για νέα προιόντα.

Πωλήσεις και Marketing

marketingΗ δυναμική της ΖΩΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ βρίσκεται στις πωλήσεις και το marketing και βασίζεται στη βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς. Οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας marketing που ακολουθεί το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος, με στόχο να επιτύχουμε βαθύτερη διείσδυση του προϊόντος στην αγορά στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα και την γρήγορη καθιέρωση και διατήρηση της ηγετικής θέσης του στην αγορά.

Γεωγραφική Ανάπτυξη

cooperationsΗ ΖΩΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ, παρέχει πλήρη γεωγραφική κάλυψη στις περιοχές της Μακεδονίας της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου αλλά και της νοτίου Ελλάδας, με επισκέψεις των πωλητών μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να επιτύχουμε έγκαιρη και πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα και ολοκληρωμένα αφού τα προϊόντα μας διακινούνται σε όλη την επικράτεια.