Εταιρικό Προφίλ

Η “Ζωοδυναμική” ιδρύθηκε το 1993 ως ομόρρυθμη εταιρεία από τους Γουλή Χρήστο και Απόστολο Σιούτα με αντικείμενο το εμπόριο κτηνιατρικών φαρμάκων, εξοπλισμού και διατροφικών προϊόντων. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας αποτελεί η πλήρης και ουσιαστική υποστήριξη του κτηνιάτρου, του ζωοτέχνη και του παραγωγού με μία πλήρη γκάμα:

– Κτηνιατρικών φαρμάκων

– Παραφαρμακευτικών προϊόντων

– Κτηνιατρικών εργαλείων

– Εξοπλισμού κτηνιατρείου

– Εξειδικευμένων διατροφικών συμπληρωμάτων

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, σήμερα, η Ζωοδυναμική Ε.Π.Ε. θεωρείται ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των κτηνιατρικών φαρμάκων, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της και αυστηρή προσήλωση στην επίτευξη της αποστολής της.

Το όραμα μας

Στοχεύοντας πάντοτε στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, επενδύοντας στην καινοτομία, καθώς και στις ανθρώπινες σχέσεις, το όραμά μας είναι η σταθεροποίηση της Ζωοδυναμικής ως ηγέτη της ελληνικής αγοράς τα επόμενα χρόνια. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως μηχανογραφημένες λειτουργίες σε όλα τα επί μέρους τμήματά της, από την αποθήκη μέχρι το λογιστήριο, χάρη σε σύγχρονα εμπορικά και λογιστικά προγράμματα τα οποία επιτρέπουν την πλήρη παρακολούθηση όλων των παραμέτρων αποθήκευσης και εμπορίας.

Το τμήμα Επιχειρησιακής Ανάπτυξης επικεντρώνεται στην πλήρη αξιοποίηση των ικανοτήτων της επιχείρησης μας και καθορίζει τη στρατηγική ανάπτυξής της. Το τμήμα Πωλήσεων και Marketing, βασιζόμενο στη βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς, αναλαμβάνει την οργανωμένη διάθεση των προϊόντων αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην προώθηση της ποιότητας, του εύρους και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων μας.

Η συνεχώς εξελικτική πορεία μας είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης μας στην εξωστρέφεια και στην υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών, τα οποία αναγνωρίζονται από τους πελάτες μας και εξασφαλίζουν στη “Ζωοδυναμική” υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης ακόμα και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και ύφεσης. Κατά συνέπεια, οι μεγαλύτερες εταιρείες επέλεξαν να συνεργάζονται με τη Ζωοδυναμική Ε.Π.Ε., αναγνωρίζοντας τις αξίες μας και τους υψηλούς μας στόχους.

Scroll Up