Η Ζωοδυναμική σύμμαχος στις εξελίξεις στα χειρουργικά γάντια

gloves

Η Ζωοδυναμική ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας και με κύριο γνώμονα την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, προχώρησε στην αντικατάσταση των χειρουργικών γαντιών με πούδρα, σε γάντια χωρίς πούδρα.

Σύμφωνα με έρευνες, αντικαθιστώντας τα γάντια με πούδρα με γάντια χωρίς πούδρα, εκμηδενίζετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την πούδρα και μειώνετε τα κόστη μακροπρόθεσμα.

Οι κατασκευαστές ιατρικών γαντιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, κατάφεραν να διατηρήσουν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά των γαντιών με πούδρα, όπως το ότι τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα και είναι άνετα στη χρήση και επομένως κατάφεραν να μειώσουν τις αρνητικές επιδράσεις. Σε σύγκριση με τα γάντια latex με πούδρα, τα γάντια latex χωρίς πούδρα απελευθερώνουν 300 φορές λιγότερες πρωτεΐνες latex στον αέρα και έτσι ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι από την πούδρα που σχετίζονται με την υγεία.

Τα πλεονεκτήματα της αντικατάστασης των γαντιών με πούδρα:

Σε σύγκριση με τα γάντια latex με πούδρα, τα γάντια latex χωρίς πούδρα απελευθερώνουν 300 φορές λιγότερες πρωτεΐνες latex στον αέρα.
Όταν χρησιμοποιούνται και αντικαθίστανται γάντια latex χωρίς πούδρα είναι αρκετό να έχετε μόνο αντισηπτικό προϊόν με βάση το αλκοόλ για τα χέρια.
Η μετάβαση σε γάντια latex χωρίς πούδρα μπορεί να εξαλείψει τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με την πούδρα και να μειώσει τα κόστη μακροπρόθεσμα.
Η κατάργηση των γαντιών με πούδρα δε θα εγείρει κόστη. Αναμένεται ότι θα μειώσει τον αριθμό ανεπιθύμητων αντιδράσεων.
Τα γάντια latex χωρίς πούδρα τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα και είναι άνετα στη χρήση.

Τα ιατρικά γάντια είναι σημαντικά στη σημερινή ιατρική, καθώς παρέχουν σημαντική προστασία από μολύνσεις. Δεδομένου του αριθμού των δερματολογικών, αλλεργιολογικών και τοξικών κινδύνων για την υγεία που σχετίζονται με την πούδρα γαντιών, συμβουλεύουμε τους χρήστες και τους αγοραστές να χρησιμοποιούν γάντια χωρίς πούδρα, υποαλλεργικά και να επιτρέψουν στα γάντια με πούδρα να βγουν σε μια καλώς δικαιούμενη συνταξιοδότηση.

Δείτε αναλυτικά τη μελέτη της εταιρείας Hartmann ΕΔΩ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll Up